Vila Rosa - Logo

Bine ați venit la Restaurantul Allegria!

Vila Rosa vă așteaptă cu preparate din bucătăria internațională. Majoritatea preparatelor se gătesc pe loc, cu ingrediente proaspete.

Restaurantul este deschis de luni până vineri în intervalul 18:00-22:00, sâmbătă și duminică este închis, cu excepția meselor organizate.

Restaurantul este închis în zilele de sărbători legale și în perioadele de concediu (22.12.2016-08.01.2017, ...).

Este interzis fumatul în spațiile închise (Legea nr.15/2016).

Meniu à la carte

Cu diverse preparate din bucătăria internaţională, cu atmosfera primitoare şi intimă, Restaurantul Allegria este locul ideal pentru a-ţi invita prietenii pentru a petrece împreună câteva clipe plăcute.

Descărcati Meniu (.pdf)

Săli Restaurant

Vă punem la dispoziție 3 săli pentru servirea mesei: pentru 20, 50 și respectiv 100 de persoane. Activitatea zilnică se desfășoară în sala principală, Sala Allegria, de 50 de locuri. Restul sălilor se deschid în funcție de evenimente.

Evenimente

Organizăm mese comemorative și alte evenimente de zi. Informații la telefon 0747-111.962.

Mesaj Management

În cazul unor eventuale nemulțumiri privind calitatea serviciilor oferite vă rugăm să anunțați personalul Restaurantului pentru remedierea acestora. În măsura posibilităților, acestea se vor remedia pe loc.

De asemenea, vă rugăm să ne ajutați oferind feedback privind serviciile noastre prin mediile care vă sunt mai comode: Restaurant, Recepție, Facebook, TripAdvisor, Booking, Mail, sau alte site-uri. Vă suntem recunoscători pentru acestea indiferent dacă sunt pozitive sau negative.